Aktivace bodu štěstí

Pozvánka na prožitkový workshop



Kdy: sobota 16.12. 2023

Čas: 14.00 - 19.00

Kde: Pracoviště Pohled, Letohradská 16, Praha 7, zastávka Kamenická

Lektoři: Vojtěch Franče a Iva Voldánová


*

Bod štěstí je místo v horoskopu, v kterém spolu rytmicky tančí naše pevné jádro / kmen (slunce), proměnlivé emočně-sociální já / míza (luna) a náš tělesný projev / větve a lístky (ascendent). To vše se vyživuje navzájem. (Přečtete si tento odstavec ještě jednou).

Propojíme vás bod štěstí se znamením a domem, kde se nachází. Tyto tři prvky se prolnou a navzájem vyživí v jeden akord.

Bod štěstí je místem vyladění na naši unikátní esenci kooperující s celým světem v harmonickém souzvuku (zde jsme vsazeni do květu života). Zde jsme i proudíme, kveteme i záříme. Zde se dotýkáme zářivého hrotu diamantu, do něhož jsme obrušováni individuačním procesem. Zde ochutnáváme dozrávající víno na své vlastní vinici a pijeme šťávu z něho vymačkanou. Zde tajeme a rozpouštíme se v prameni, který hasí všechnu dosavadní žízeň. Naše unikátnost dozrála a dává se celému světu právě tím, že je a nic jí neubývá. Jsme. 

Nalezli jsme místo našeho nejvyššího potenciálu, odkud tryskáme v nejryzejší kvalitě do celého stvoření. Jsme odměněni na konci dlouhého putování v čase nalezením svého azurového kamínku (každý si dosadí svou barvu), který jsme měli celou tu dobu ve své kapse, zatímco jsme mezi tím prošoupali spoustu párů bot. A naše ústa konečně ponořená ve studnu věčného života šeptají: děkuji. 

Děkuji, že jsem se nalezl na místě toho, co jsem hledal.

Ona voda, kterou právě pijeme, jsme my sami. My jsme tím, co nás právě teď vyživuje od nejhlubších kořenů až po nejjemnější větvičky. My jsme onen elixír na konci alchymického procesu a nic a nikdo nás o něj nemůže připravit.

Náš proces nám umožní nahmatat kamínek ve své kapse a vzpomenout si po hmatu na zvuk jeho barvy, vzpomenout si, jak chutná víno, vypěstované v naší dávno blízké zemi, vzpomenout si, jak voní náš vlastní elixír a balzám.

Přijmeme ho celým tělem a duší a poděkujeme za něj.

A pak na sebe všichni pohlédneme odměněni navzájem v květu života.

*


Cena workshopu: 4.125,- kč

Kapacita kurzu: 8 lidí 

Přihlášení a platba: mailem na aridsun@seznam.cz, do předmětu zprávy "aktivace bodu štěstí", uvést datum, hodinu a místo narození (abychom mohli vypočítat polohu vašeho budu štěstí v horoskopu) + obratem vám odpovím, zda máme ještě volné místo + poslat zálohu 2.000,- kč na účet: 670100-2207603326/6210. (Záloha není vratná). Zbytek kurzovného (2.125,-) je možné uhradit v hotovosti na místě. (Je rovněž možné uhradit celou částku rovnou na účet.)


Žádné komentáře: