Konstelace na působení vakcín proti kovidu



Moje očekávání bylo, že se dozvíme účinky vakcín na jemnější energetické rovině, něco, co by mohlo současným měřením uniknout. Byl jsem dopředu otevřený možnostem od "'žádné učinky" po "velmi závažné". Zkrátka očekával jsem nějaké zajímavé informace, které se mnohdy při globálních konstelacích objeví! 

Oproti mým očekáváním konstelace zobrazila naprostý chaos, kdy se většina lidí pokouší manipulovat druhými lidmi, což se projevuje formou tlaku a nátlaku a v podstatě nikdo nerespektuje pocity a postoje druhých lidí. Každý chce ten svůj postoj vnutit těm druhým. V této bitvě se vyskytuje spousta informací a ani rozum není schopen si v takové situaci úplně poradit a zjednat jasný pořádek. (Na základě spletitých emocí a informací je možné konstruovat tisíce interpretací reality a jimi ve vzduchu fanaticky šermovat).

Ukázalo se, že většina lidí spíše NENÍ spojena se svým srdcem. Čím méně jsme spojeni se svým srdcem, tím více vytváříme tlak a manipulujeme druhými, plní různých emocí a samozřejmě si MYSLÍME, že jednáme ze srdce. Jenže srdce tuto potřebu tlačit něco druhým nemá. (Nepotřebuje se POTVRDIT vnucováním víry druhým).

Konstelace ukázala jednoduchou pointu celého dění: spojme se se svým SRDCEM a navnímejme si, co nám sedí, co je pro nás dobré a zrovna tak, co je dobré pro naše DĚTI.  To se vztahuje k vakcínám i k dalšímu kovidovému dění. Kdo se podle svého srdce zorientuje, zůstává v klidu a nevytváří tlaky ani chaos a netvrdí, že druzí musí mít stejné stanovisko.  Může říci: pro mě je to dobré tak a tak, ale co je dobré pro tebe, to NEVÍM. 

Kdyby konstelace či jiný experiment přinesla totiž jakékoli objektivni informace, opět by mohly sloužit jakékoli propagandě a nátlaku, protože nezohledňují specifický účinek na konkrétní jednotlivý organismus - tedy, zda je to dobré právě pro vás.

Až vám někdo bude nasouvat jako buldozer s radlicí něco, co má pro vás být to dobré, tak pamatujte, že to je pravděpodobně manipulace a srdce tuto potřebu nemá.

Srdce je váš nejvíce spolehlivý zdroj.

-

Konstelace proběhla 22.6.2021 v Praze. Děkuji všem zúčastněným.

3 komentáře:

marekkeram řekl(a)...

Moc jsme se toho nedozvěděli.

marekkeram řekl(a)...

Udělejte konstelaci na působení psychofarmak a co by je mohlo nahradit bez těch hrozných vedlejších účinků.

marekkeram řekl(a)...

Jeden léčitel mě řekl že psychofarmaka jsou jedy.