Prožitkový kurz partnerské astrologie Harmonia

Harmonia byla dcerou Área a Afrodíty. Boha války, agrese a syrovosti a bohyně lásky, erotiky a sladkého přijímání. Jejich spojením vzniká živá, neustále se pohybující rovnováha neboli harmonie.

Začátek: 2.3. 2022
Kde: Dukelských hrdinů 50, Praha 7
Kdy: středy 16.00 - 19.30
Termíny setkání: 2.3.,16.3.,30.3.,13.4.,27.4.,11.5.,25.5.,8.6. (2022)




8 setkání:

1. Mužsko-ženské Polarity a Živly
2. Persona a Stín, Ascendent a Descendent.
3. Anima a Animus v horoskopu
4. Aspekty Venuše a Marsu
5. Aspekty Slunce a Luny
6. Aspekty Merkur, Jupiteru a Saturna
7. Aspekty Urana, Neptuna a Pluta
8. Syntéza

Pro koho je kuru určen?

Pro ty, kteří mají základní znalosti astrologie a chtějí porozumět partnerským (či obecně vztahovým) interakcím. Zkušenosti s konstelacemi jsou též výhodou. Budeme si zkoušet jednotlivé interakce přehrávat, čímž je "ochutnáme" z první ruky. Pokud nemáte žádné znalosti astrologie, můžeme přijít také, stačí chuť a otevřenost k novému. Vše si budeme říkat načisto. Staré vědění v hlavě může být vhodné zapomenout či alespoň provětrat. Vhodné pro ty, kteří se umí naladit a kteří jsou otevření.
Pro koho není kurz určen?
Pro lidi, kteří mají vážnější psychické problémy, nebo mnoho nevyřešených věcí v nevědomí. Konstelační interakce mohou s nevědomím hýbat.

Cíl kurzu:

Naučit se vykládat partnerské synastrické horoskopy. Mít praktické porozumění pro všechny typy planetárních interakcí.

Naučíte se číst synastrii, což je mapa interakcí mezi archetypovými silami obou partnerů (přátel, rodičů, dětí...) Princip je takový, že pokud mám Slunce na 15 stupních lva a vy máte nějakou planetu na 8 až 22 stupních lva, vzniká tím určitý druh proudění, který se začne dít hned jakmile se potkáme. Mezi každými dvěma lidmi vzniká energetické pole rozvlněných archetypových vrstev, které vtahuje tyto naše části do projevu (někdy je to jízda, jindy to vytahuje naši zasutou bolest). V přítomnosti každé osoby se tak chováme a cítíme jinak: s každým rozehráváme jiné aspekty své duše Slunce - král, Venuše - milenka, Mars - bojovník. Skrze nás tyto bohové (síly) tančí. Synastrický horoskop je pohled shůry na tento tanec. Tento tanec se neděje jen mezi partnery, ale v podstatě mezi všemi subjekty, u nichž si dovedeme představit, že mají horoskop. (Zvířata, státy, firmy).


Synastrický horoskop Boženy Němcové a Josefa Němce. Mohu si zde přečíst něco o osudově silném spojení, které nešlo rozetnout (velkém množství konjunkcí), o válce kdo z koho (její Mars-bojovník v konjunkci s jeho Sluncem-králem. O tom, že se ona cítila jako ve vězení (její citlivá Luna v konjunkci s jeho Saturnem - neosobní autoritou). Současně zde ale nalezneme její Venuši (milenku) v konjunkci s jeho Plutem, což je interakce na způsob kráska a zvíře. Ale krásce se toto zvíře živočišně líbí. A tak bychom mohli pokračovat ve výčtu interakcí. 


Co je přidanou hodnotou na tomto kurzu?

- budeme se učit každou interakci 2x podle polarity muž - žena, tzn. interakce Venuše u ženy versus Saturn u muže přinese jiný mýtický příběh než Venuše u muže versus Saturn u ženy (toto rozlišení je u většiny literatury ignorováno)

- budeme si interakce přehrávat jako v antickém divadle (máte zkušenost zevnitř)

- propojení levé i pravé hemisféry (rozum i fantazie, intuice a cit v souladu)

- naučím vás, jak v synastrii (což je velká kombinace interakcí) rozlišit to podstatné od nepodstatného

- budeme pracovat s horoskopy našich vztahů (partnerských, kamarádských, rodinných)

- vše budeme nahrávat na mp3, když budete chybět, poslechnete si doma


Cena: 8000,- kč
Počet účastníků: 4-6
Lektor: Vojtěch Franče


Přihlášení:

Na mail aridsun@seznam.cz (předmět zprávy "Harmonia". Kurzovné je třeba uhradit převodem na účet: 670100-2207603326/6210 též s heslem "Harmonia" do 27.2. 2022

Žádné komentáře: