Synergia Synthesis (květen - červen 2023)

Prožitková syntéza celého horoskopu





Zvu vás na Synergii Synthesis. Vyvrcholení projektu spočívající v tom, že umožníme všem  planetám (vnitřním částem) vzájemné propojení v jedné velké konstelaci. Slunce, Luna, Merkur, Venuše .. až Pluto, Lilith,  Cheirón a Země (13 prvků) se setkají v jedné konstelaci a propojí se v léčivém procesu. Tento proces je velice silný a má dlouhodobý účinek a dopad. Vytváří velkou vlnu. V jedné konstelaci, v jednom velkém příběhu uvidíme vztahy mezi všemi 13ti částmi naší duše. 


Čekají nás do konce školního roku 3 setkání po 5ti hodinách. 


Synergia Synthesis je určena zkušeným i začátečníkům. Nejsou nutné žádné znalosti astrologie. Zkušenosti s konstelacemi vítány. Jedné se o proces léčení a transformace na základě hlubokého konstelačního prožitku.


Termíny setkání: 26.5., 9.6., 23.6. (Pátky 16-21h) 



Začátek: pá 26.5. 16h, Letohradská 16 (Pracoviště Pohled)


Počet účastníků: cca 13


Lektoři: Vojtěch Franče a Iva Voldánová


Kde: Pracoviště Pohled,  Letohradská 16, Praha 7, tram zastávka Kamenická.


Kurzovné: 7.250,- kč


Přihlášení: mail aridsun@seznam.cz + platbou kurzovného (7250,-) na účet 

670100-2207603326/6210 pod heslem "Synergia Synthesis".


*


Recenze účastníků Synergie:


"Bezpečný prostor, kde je možné ukázat, prožít sebe a objevit, zvědomit, integrovat mnoho skrytých koutů osobnosti. Možnost být se sebou i ostatními. Osobně oceňuji jemné a intuitivní vedeni, které dovolí ukázat to, co je v tu chvíli opravdu podstatné, připravené. Je to léčebný prožitek na mnoha úrovních." (Jitka)


"Originální, vysoce intuitivní a citlivý přístup ke konstelacím vhodný pro toho, kdo se chce skutečně dostat blíž sám k sobě." (Jana)


"Synergie mi umožňuje ponořit se do spodních vod mého života, které zcela ovlivňují můj život, ale na povrch vyvěrají nepozorovaně v mlze  každodenního shonu." (Honza)


"Vojto, je to skutečné umění,  co se ti podařilo vytvořit na synergii. Místo, kde se svou intuicí a empatií nacítíš na potřeby celé skupiny a vytvoříš nám prostor k tomu, aby se každý mohl setkat s tím tématem, které právě teď potřebuje. Zároveň se díky tvým schopnostem a zkušenostem cítím v bezpečí, takže mám pak odvahu se vydat do mnohem větších hloubek, než by mě to samotnou kdy pustilo." (Hanka)


"Ve druhém člověku sám se sebou se setkat, při bezpečné plavbě rozbouřenými vodami, plnými divokých příšer i malých mořských víl." (Lenka)


"Jak vnímám SYNERGII? Synergie je rej planet, kde nikdo nesedí v koutě. Archetypy vyzvou člověka k tanci a ve vášnivém víru, v jejich těsné blízkosti člověk zprvu zcela zapomene kým je - zdánlivě byl. Planety ho ale nechtějí utančit k smrti, chtějí si povídat, touží být jeho vědomou součástí, poznávat se navzájem. A když toto člověk přijme, vyplouvá pak v lehkosti do dalšího života, který se před ním otevírá - pestřejší, autentičtější, radostnější." (Olga)

Žádné komentáře: