Konstelace Cheirón - Lilith

Možné termíny (neděle): 26.9., 31.10., 21.11.,  19.12. (2021).

Místo konání: Pracoviště Pohled. Letohradská 16, Praha 7.

Čas: 10.00 - 19.00 



Milí přátelé, hledači pravdy a příznivci konstelací.


Chci nabídnout prostor pro to, aby se váš libovolný problém mohl nahlédnout z takové perspektivy, že z něho uvolníte a přestane vás trápit. Zjistíte, že byl skvělým učitelem na vaší cestě a z nové pozice mu poděkujete. 


Nemusíte dopředu mít připravené nějaké konkrétní téma, stačí pocit, že se nějak v něčem potřebujete posunout, že vás někde tlačí pata. My už pak společně během povídání a konstelování přijdeme na to, o co jde a necháme situaci se vyloupnout.


Skrze konstelace se můžeme dívat na situaci vztahovou, pracovní či zdravotní nebo skrze ně můžeme vytvářet nové vizionářské projekty. Můžeme se rozhodovat, když stojíme na křižovatce, můžeme si povídat s naším tělem či srdcem, anebo se můžeme znovu-spojit (re-ligio) s nějakým archetypem.


Rád pracuji s archetypy astrologickými, protože nabízejí komplexní paletu barev pro vyjádření všech hlavních vrstev duše.  Slunce představuje hrdinu a jeho Pravou vůli a Cestu. Luna maminku, děťátko v nás a proudění řeky emocí v těle. Merkur naší invenci a Šibala. Venuše naší Milenku, Lásku a Krásu. Mars našeho Bojovníka a Svůdce. Jupiter naši Víru, Saturn našeho Strážce a Svědomí. Uran našeho Rebela, Pronikavý vhled a změnu, Neptun naše hvězdné sny a iluze a Pluto naši pravdivost až na kost. S kterýmkoli archetypem se můžete skrze konstelace spojit, usmířit, pozdravit, obejmout, uzdravit, ponořit a zazdrojovat se v něm: jsou to bozi, síly v nás, které nás celý život nesou a podporují. Je krásné je mít jako vítr v zádech a opírat se o ně.


Vedle těchto hlavních sil tu máme ještě Cheiróna a Lilith. Cheirón představuje našeho vnitřního Léčitele, Učitele (života, nikoli skrze intelekt) a skrytou achillovu patu - naši největší slabost a zranění. Jeho přítomnost v konstelaci umožnuje jít do velké hloubky léčení, aniž by se zvyšoval tlak. Lilith představuje naši divokou vnitřní podstatu (šelmu) pod nánosem všech kulturních vrstev. Návrat k ní přináší restart, obrodu, znovunalezení původního zdroje. Podle těchto archetypů jsem nazval náš konstelační cyklus, abych proudění těchto vrstev v našem světě podpořil a vytáhl je na světlo.  Dnešní svět má tendenci tyto síly přehlížet, já jim chci nabídnout prostor.


Vznikne tak prostor pro unikátní setkání nás lidí a archetypálních sil v nás.


Akce je určena pro zkušené veterány i naprosté začátečníky. Žádné znalosti nejsou potřeba. 


Začátek a konec akce: 10.00 - 19.00 (uprostřed pauza na oběd)


Občerstvení: k dispozici káva, voda, čaj.


Cena: 1800,- ( s vlastní konstelací )

800,- ( bez vlastní konstelace )


Přihlášení: mail na aridsun@seznam.cz, do předmětu zprávy uvést "Cheirón - Lilith konstelace" + datum akce, na kterou se hlásíte.   Do zprávy prosim uveďte "s vlastní konstelací" nebo "bez vlastní konstelace"). Současně prosím zároveň o uhrazení zálohy. Místo máte rezervované po zaplacení zálohy 800,- (s vlastní konstelací) a 400,- (bez vlastní konstelace) na účet: 670100-2207603326/6210.  Mailem obdržíte potvrzení o vaší rezervaci.


Zbytek ceny lze uhradit na místě (současně však lze uhradit celou částku převodem dopředu). Záloha není vratná. 


Volná místa s rezervovanou vlastní konstelací: 6

Volná mista bez vlastní konstelace: 10

(Pokud vyzbyde čas, je možné, že postavíme i více konstelací, ale zaručených je právě 6.)


Těším se na setkání s Vámi a že uděláme společně kus smysluplné dobré práce.


Vojtěch Franče



Více informací o Cheirónovi: http://ografologii.blogspot.com/2017/07/cheiron-neptun-dve-moznosti-uvnitr.html

a Lilith: http://lilith-prakticky.blogspot.com

Žádné komentáře: