Inelia Benz - Sex v 5. dimenzi?

František Drtikol - Akt
"A co sex v páté dimenzi?"

Naprosto úžasná otázka.

Sex není nezbytný ke zrodu nového fyzického těla. Klonování vyžaduje buňku pouze jednoho zvířete, nikoli dvou. Na fyzické úrovni, sex zajišťuje vytvoření geneticky variabilnějšího těla, než můžeme dosáhnout klonováním. Život na této planetě nezačíná vždycky sexem. Existují rozmanité způsoby fyzické reprodukce a mnoho z nich vyžaduje pouze jednu bytost, nikoli dvě.

Ale sex je o něčem mnohem víc, než jen o reprodukci těl.

Ano, sex na fyzické úrovni slouží Lidstvu k utváření nových fyzických těl. Utváření nových fyzických těl není na jemnohmotných úrovních nahraditelné. Přestože budeme schopni učinit naše fyzická těla jemnohmotnějšími - a rovněž budeme schopni udržet je věčně, bude-li to naší volbou - existuje tu i možnost volby pro nová těla, která budou "obydlena" bytostmi, které doposud nemají žádnou zkušenost s touto realitou, nebo chtějí z jiných důvodů nové tělo.

Nicméně sex je o něčem mnohem víc, než jen o vytváření fyzických těl. Alespoň tak dalece, jak to bude Lidské Bytosti zajímat. Energie použitá a získaná během styku byla používána jako nástroj k osvícení v mnoha kulturách. Indická je nám nejznámější, díky využití Tantrického Sexu.

Energie uvolněná během orgasmu byla rovněž využívána v mnohých kulturách, aby manifestovala a generovala specifické výsledky v našem prostředí. Nejznámější metodou na Západě je Magie. Jde o metodu, v níž jednotlivec, či pár, uskutečňují svůj kreativní záměr v momentě orgasmu skrze myšlenku a emoci.

Tantrický sex i Sexuální magii můžete praktikovat společně s druhou osobou i sami.

Spojit se s druhým


Kdokoli, kdo žil aktivním sexuálním životem, bude vědět, že ne všechny naše sexuální kontakty včetně orgasmů byly utvářeny stejně.

Za prvé, někdy jsou naše fyzická těla přitahována k druhému "tělu", ačkoliv osoba uvnitř tohoto těla se nám může zdát odpudivá. Tak je tomu obvykle v případě, že je k nám druhé tělo biologicky velmi kompatabilní. A totéž se děje i naopak. Naše "duše", či "duch" totálně miluje a chce být s druhou osobou, ale naše těla se budou navzájem odpuzovat.

A to se podobá tomu, jaký bude sex v jemnohmotnějších dimenzích.  Je to o energetické kompatabilitě a "spojení" spíše než o fyzické kompatabilitě vzhledem k reprodukčním účelům.


František Kupka - Kosmické Jaro

Dokonce hned teď, pomyslete na svého partnera, pokud ho máte, či na partnera, o kterém teprve uvažujete. A nyní se podívejte do tohoto "spojení" a zeptejte se sami sebe, "chci skutečně splynout vší svou energií a bytím s tímto člověkem? Nebo chci jen spojit své tělo s jejich?"

Dostanete překvapivé výsledky.

Jedním z hlavních aspektů sexuality je fyzická, mentální, energetická a emocionální radost. Radost, či blaženost, jsou rovněž energiemi osvícení - což nakonec neznamená nic jiného, než stát se Jedním s Univerzálním Božským Vědomím.

Takže, budeme "v páté dimenzi provozovat sex"? Pokud budeme chtít, tak ano.

-



© Překlad do češtiny: Vojtěch Franče  
Anglický originál - Inelia Benz

Žádné komentáře: